top of page

Tanja Marjaana Heikkilä- taiteilija & taideyrittäjä

"Usein teokseni asettuvat mandalan muotoon. Ajattelen tuon kuvion olevan koodattu meihin" 

Taiteessani on sekä henkilökohtainen että yleinen taso. Taide, jota teen ei kestä ikuisesti. Se on hetken leikki. Haluan muistuttaa ihmisiä siitä, että on tärkeää elää tässä ja nyt. Miellän taiteeni  ja etenkin Edible Fineart / Syötävä kuvataide ympäristötaideprojektini myös yhteiskunnalliseksi kannanotoksi. Se ottaa kantaa ruoantuotantoon ja osallistuu ruoan tulevaisuutta koskevaan keskusteluun.

Taideteokset: maalaukset, vesivärityöt ja valokuvat, joita myös teen jäävät elämään ikuisesti. Pyrin toteuttamaan nämä kestävästi luontoa kunnioittaen ja toivon, että jokainen niistä jatkaa pitkää elämää joko yksityisissä kodeissa ja julkisissa tiloissa. Myytäviä taideteoksiani on nähtävillä Maalaukset osiossa.

Kamera on aina ollut osa taiteellisia prosessejani. Aloitin valokuvaamisen 11-vuotiaana saatuani Pentaxin järjestelmäkameran. Tuosta hetkestä lähtien olen tarkkaillut maailmaa pimiössä ja Andalucian auringon alla ja nyt Turussa digitaaliset laitteet kädessäni.

Minulle yrittäjyys on mahdollistanut erilaisten kiinnostuskohteiden yhdistämisen. Taideyrittäjänä voin tehdä itseäni varten kaikkea mitä osaan ja hyödyntää kaikkia taitojani. 

Erikoisosaamisalueeni on muutos, jatkuva itseni kehittäminen ja oppiminen sekä myös luovat prosessit, joihin liittyen tein Taiteen maisterin lopputyöni. Vaikka olen korkeastikoulutettu, olen oppinut elämästä, taiteesta ja luovuudesta vain tekemällä, virheet ja epäonnistumiset mukaan lukien. Tästä syystä tarjoan luovaa mentorointia, koska ymmärrän hyvin omalla luovalla polullani, mikä merkitys tuella, sanoilla ja palautteella on ollut minulle. Ympyrä sulkeutuu.

Ota yhteyttä

info (at) tanjamarjaana.com

+34578347467

Kiitos viestistäsi!

bottom of page